De aankoop van een eigen huis, het eerste of het volgende huis, het is en blijft één van de grootste investeringen. Dan neemt u niet zo maar een besluit maar laat u zich goed informeren. Vaak is het van belang snel te handelen en dan is het fijn van tevoren te weten hoe ver u kunt of wil gaan ten aanzien van uw maandelijkse lasten.

Omdat wij de hypotheekmarkt kennen en met de meeste geldgevers zaken doen, kunnen wij u objectief adviseren. In overleg kiezen we dan de geldverstrekker die qua voorwaarden en tarief het beste bij u past.

Dan gaat het niet alleen om de hypotheek zelf maar ook om de bijkomende zekerheden die u wenst voor u en uw gezin. Deze kunnen wij voor u in kaart brengen en daar waar nodig een oplossing bieden.

Ook kan het goed zijn om bij het verstrijken van de rente termijn eens te bezien of het verstandig is om over te stappen naar een andere hypotheekvorm of zelfs naar een andere aanbieder.

Van tevoren staat vast wat onze kosten zijn, daar zijn we helder over, zodat u weet waar u aan toe bent. Laat u niet weerhouden om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te hebben.

Go to top