Als we u vragen of u zonder verzekeringen kunt, zal het antwoord ongetwijfeld “NEEN” zijn. En dat klopt dan ook. Sommige verzekeringen zijn zelfs verplicht. Zoals de aansprakelijkheidsverzekering voor uw auto, motor, brom- en of snorscooter of sommige motorboten.

Wij adviseren en bemiddelen in alle schade- en de meeste levensverzekeringen. Dit kunnen verzekeringen voor u persoonlijk zijn maar ook uw zakelijke verzekeringen.

Denk bij schadeverzekeringen aan uw wettelijke aansprakelijkheid, maar ook aan uw inboedel of uw eventuele eigen huis. U moet er toch niet aan denken dat bij een schade, brand- inbraak of waterschade, u zelf overal voor op moet draaien. Prettiger is, bij die ellende, dat er iemand is die u helpt en er voor gezorgd heeft dat u goed verzekerd bent. Dan bent u dus bij Pouwels aan het goede adres. Ook voor uw vakantie- of zakenreizen hebben wij zeer goede oplossingen in de vorm van goede reis- en annuleringsverzekering.

Omdat wij met een grote service provider werken en daarnaast ook rechtstreeks met verzekeraars, kunnen we nagenoeg altijd met een juiste oplossing komen voor uw verzekeringsvraagstuk. Objectiever kan bijna niet.

Omdat wij u kennen, dan wel hebben leren kennen kan het bijna niet anders dan dat wij het juiste verzekeringsproduct voor u hebben.

Ook uw zakelijke verzekeringen worden door ons voor u op maat gemaakt. Soms kan het zijn dat we u adviseren een risk-consultant in te schakelen zodat wij samen met die consultant u kunnen wijzen op de risico’s die u loopt en welke verzekeringsoplossingen daarvoor zijn.

Uiteraard geldt een goed advies ook voor uw medewerkers in geval van ziekte, arbeidsongeschiktheid en pensioen. Dit laatste laten we graag aan een gespecialiseerd pensioenadviesbureau over, maar ook deze kennen we en we brengen u graag in contact met hen.

Go to top